loading...
سامانه منبرنگار
آخرین ارسال های انجمن
منبر نگار بازدید : 34 1392/08/16 نظرات (0)
  1.  الإمامُ عليٌّ عليه ‏السلام : لا تَسألُوا إلاّ اللّه‏َ سبحانَهُ ، فإنّهُ إن أعطاكُم أكرَمَكُم ، و إن مَنَعَكُم خارَ لَكُم .(غرر الحكم : 10425)
    امام على عليه ‏السلام : جز از خداى سبحان چيزى مخواهيد ؛ زيرا خداوند اگر چيزى به شما عطا كند، با احترام مى ‏دهد و اگر ندهد بهترش را به شما عطا مى ‏فرمايد.
منبر نگار بازدید : 36 1392/08/16 نظرات (0)
  1. زهر است عطايى خلق ***هر چند كه روا باشد
    حاجت زكه خواهى ***جايى كه خدا باشد
  2.  الإمامُ عليٌّ عليه ‏السلام : لا تَسألُوا إلاّ اللّه‏َ سبحانَهُ ، فإنّهُ إن أعطاكُم أكرَمَكُم ، و إن مَنَعَكُم خارَ لَكُم .(غرر الحكم : 10425)
    امام على عليه ‏السلام : جز از خداى سبحان چيزى مخواهيد ؛ زيرا خداوند اگر چيزى به شما عطا كند، با احترام مى ‏دهد و اگر ندهد بهترش را به شما عطا مى ‏فرمايد.
  3. امام علی(ع): مَن سَألَ غيرَ اللّه‏ِ استَحَقَّ الحِرمانَ: امام على عليه ‏السلام : هر كه از غير خدا چيزى بخواهد ، سزاوار محروميت باشد . (غرر الحكم : 7993)
  4.  الإمامُ الحسينُ عليه ‏السلام : إذا ما عَضَّكَ الدهرُ فلا تَجْنَحْ إلى خَلقِ
    و لا تـَسألْ سِوَى اللّه‏ِ تعالى قاسِمِ الرِّزقِ
    فَلَو عِشتَ و طَوَّفْتَ مِنَ الغَربِ إلى ‏الشَّرقِ
    ‏لَما صادَفتَ مَن يَقدِرُ أن يُسعِدَ أو يُشقِي .(كشف الغمّة : 2/247)
  5. امام حسين عليه ‏السلام :
    هرگاه روزگار بر تو سخت گرفت، به خلق روى نياور
    و جز از خداوند متعال كه قسمت ‏كننده روزى است درخواست مكن
    زيرا اگر آنقدر زندگى كنى كه از غرب تا شرق عالم را بگردى
    هرگز كسى را نخواهى يافت كه بتواند كسى را خوشبخت كند يا بدبخت.
  6. الإمامُ الباقرُ عليه ‏السلام : اِتَّخَذَ اللّه‏ُ عزّ و جلّ إبراهيمَ خَليلاً لأنّهُ لَم يَرُدَّ أحَدا و لَم يَسألْ أحَدا غَيرَ اللّه‏ِ عزّ و جلّ .(علل الشرائع : 34/2)
    امام باقر عليه ‏السلام : خداوند عزّ و جلّ ابراهيم را خليل خود كرد ؛ چون او دست رد به سينه هيچ سائلى نزد و دست نياز به سوى احدى جز خداوند عزّ و جلّ دراز نكرد .
  7. یآس از همه مردم، هنگام دعا و طلب حاجت
    از امام صادق(عليه السلام) نقل شده است:
    «اِذا اَرادَ اَحَدُكُمْ اَنْ لايَسْأَلَ رَبَّهُ اِلاّ اَعْطاهُ فَلْيَيْأَسْ مِنَ النّاسِ كُلِّهِمْ وَ لا يَكُنْ اِلاّ مِنْ عِنْدِاللّهِ عَزَّ وَجَلَّ»
    وقتى يكى از شما بخواهد كه خواسته‌اش برآورده گردد، بايد از تمام مردم مأيوس گردد و بداند رفع حاجت فقط به دست خداى عزيز است.
    (مصباح الشريعة، ص 134)
منبر نگار بازدید : 47 1392/08/16 نظرات (0)

قبل از ساعت شروع سخنرانی، به محلّ مورد نظر رفته و سعی کنید خود را با آن محیط وفق دهید. عدم آشنایی لازم نسبت به محیط سخنرانی می تواند سبب اضطراب شما در مسیر شود. اگر به آدرس خاصّی باید بروید، آن را از قبل شناسایی کنید. در غیر این صورت از شخصی بخواهد شما را راهنمایی کند.

خوب است، طلّاب و روحانیون گرامی زودتر به محلّ تبلیغ و سخنرانی خود اعزام شوند تا با محیط تبلیغی و افراد محلّ قبل از اوّلین سخنرانی انس بگیرند. اوّلین سخنرانی شما می تواند تعیین کننده باشد.

فراموش نکنید: شما ـ قبل از سخنرانی ـ فقط باید به ارائه یک سخنرانی عالی فکر کنید نه چیز دیگر.

منبر نگار بازدید : 51 1392/08/16 نظرات (0)

یک سناریوی کامل برای سخنرانی خود بنویسید. این کار باعث می شود بهتر بدانید که چه می خواهید بگویید. با این وجود، سعی نکنید متن سخنرانی را حفظ کنید، اگر بخواهید سخنرانی را بصورت حفظ شده ارایه دهید، یک اشتباه کوچک می تواند شما را به وحشت بیاندازد و یا رشته کلام شما را از دستتان خارج سازد و یا سبب بهت و فراموشی شما شود.

شما باید یک خلاصه ای از سخنرانیتان در ذهن داشته باشید تا سیر سخن گفتن برای شما از شروع تا پایان روشن باشد. بدین منظور می توانید قبل از ارائه سخنرانی در مقابل دیگران، پیش خود یک بار سخنرانی کنید.

فراموش نکنید: شما به یک نقشه راه نیاز دارید.

منبر نگار بازدید : 40 1392/08/16 نظرات (0)

درباره ی موضوع سخنرانی خود بخوبی تحقیق کنید. دانش بیشتر شما درباره ی موضوع سخنرانی، باعث تسلّط بیشتر شما بر سخنرانی شده و  ترس شما را کمتر می کند. رعایت این نکته اعتماد به نفس فوق العاده ای به شما می دهد. شما دیگر از سوالات و اشکالات و حتّی توهّمات دیگران نمی هراسید، زیرا می دانید چه می گویید و برای آنچه می گویید دلایل کافی دارید.

فراموش نکنید: در این صورت، هم خودتان از سخنرانی لذّت خواهید برد و هم شنوندگان.

منبر نگار بازدید : 45 1392/08/16 نظرات (0)

    1- سخنرانیهای تاریخی را مطالعه کنید.از افرادی مانند سیسرو به خاطر توانایی شان در صحبت کردن یاد می شود.خواندن سخنرانی های معروف می تواند به توانایی سخن وری شما کمک کند.

    2- درباره ی موضوع خود بخوبی تحقیق کنید. دانش بیشتر شما درباره ی موضوع سخنرانی ، باعث تسلط بیشتر شما بر روی موضوع مورد بحث شده و ترس شما را کمتر می کند. منابع آنلاین می تواند برای شروع خوب باشد ، ولی بهتر است به کتابخانه هم سری بزنید.

    3- یک سناریوی کامل برای سخن رانی خود بنویسید.این کار باعث می شود بهتر بدانید که چه می خواهید بگویید . با این وجود ، سعی نکنید متن سخن رانی را حفظ کنید ، اگر بخواهید سخن رانی را بصورت حفظ شده ارایه دهید ، یک اشتباه کوچک می تواند شما را به وحشت بیاندازد.

    نکته مهم اینست که تمام چیزهایی را که میخواهید بگویید بطور ساده شده بدانید.

    4- تمرین کنید، تمرین کنید ، تمرین کنید و باز هم بیشتر تمرین کنید! جلوی آینه برای خودتان سخنرانی کنید. جلوی چند تن از دوستانتان که با آنها احساس راحتی می کنید سخنرانی کنید و نظر انها را درباره ی سخن رانی خود بپرسید.

    5- وقتی دارید تمرین سخن رانی میکنید ، با استفاده از یک دوربین فیلمبرداری ، سخنرانی خود را ضبط کرده و بعداً به آن نگاه کنید. حرکات خود را بررسی کنید و اگر مشکلی در آنها می بینید در تمرین های بعدی اصلاح کنید.

    6- قبل از ساعت شروع سخنرانی، به محل مورد نظر رفته و سعی کنید خود را با ان محیط وفق دهید.

    7- لباس مناسب بپوشید. طوری لباس بپوشید که خیلی مودب و حرفه ای به نظر برسید.با این حال، از پوشیدن لباسهایی که در آنها احساس راحتی نمی کنید خودداری کنید.

    8- قبل از سخنرانی، چشمان خود را ببندید، چند نفس عمیق بکشید و به مکان یا خاطره ای که در آن احساس آرامش داشتید فکر کنید.این کار به شما آرامش می دهد و باعث می شود به بهترین شکل ممکن صحبت کنید.

    9- قبل از شروع سخنرانی، افکار خود را کنترل کنید. از افکار منفی بپرهیزید و در عوض، به این فکر کنید که حتماً یک سخن رانی عالی انجام می دهید و تحسین مخاطبان را بر می انگیزید.
 

منبر نگار بازدید : 34 1392/08/15 نظرات (0)
عن امير المومنين (عليه السلام) قال:
بعثنى رسول الله صلى ‏الله عليه و آله الى اليمن فقال لى: ياعلى لا تقاتلن احدا حتى تدعوه و ايم الله لان يهدى الله على يديك رجلا خير لك مما طلعت عليه شمس و غربت و لك و لاوه يا على.‏(بحار الانوار ج 21 ص 33.)
حضرت امير المومنين (عليه السلام) فرمودند:
حضرت رسول (صلى ‏الله عليه و آله) مرا فرستاد به سوى يمن و فرمودند: اى على كسى را نكشيد و آنها را دعوت كنيد. قسم به خدا به واسطه تو هدايت كند خدا يك نفر از آنها را بهتر است براى تو از آنچه كه مى ‏تابد بر او آفتاب و غروب مى ‏كند و براى تو است ولايت بر آنها يا على.
منبر نگار بازدید : 39 1392/08/15 نظرات (1)
  1. خالد بن وليد به فرماندهى گردانى براى دعوت قبيله حذيمه بن عامر بسوى اسلام رهسپار سرزمين آنان گرديد رسول خدا صلى ‏الله عليه و آله دستور داد كه خونى نريزد و از در جنگ وارد نشود چون از زمان جاهليت عموى خالد بن وليد را در يمن كشته بودند و اموالش را به غارت برده بودند خالد كينه آنها را در دل داشت.

    بر خلاف قول رسول خدا صلى‏الله عليه و آله با كمال ناجوانمردى فرمان داد دستهاى آنها را از پشت بستند و آنها را به فرمان خالد اعدام كردند اين خبر جنايت خالد به گوش پيامبر صلى‏الله عليه و آله رسيد سخت ناراحت شدند فورا به حضرت على (عليه السلام) دستور داد برود آنجا و خسارت جنگ را بپردازد على (عليه السلام) بقدرى دقت بخرج داد كه قيمت ظرف چوبى كه سگان قبيله در آن آب مى‏خوردند و در برخورد خالد شكسته شده بود پرداخت.

    بعد همه سران مصيبت زده را خواست و گفت: آيا تمام خسارت جنگ و خونهاى افراد بى‏گناه بطور دقيق پرداخت شد همگى گفتند: بلى سپس على (عليه السلام) بخاطر اينكه امكان دارد ضررهايى بر آنها وارد شده كه آنان آگاهى نداشته باشند مبلغى بطور رايگان پرداخت و به مكه بازگشت. ‏(سيره ابن هشام ج 2 ص 430)

منبر نگار بازدید : 73 1392/08/15 نظرات (0)
  1. دروغ کلید خانه خبائث
    امام حسن عسكرى (ع) مى‏فرمايد: «جعلت الخبائث كلها فى بيت و جعل مفتاحها الكذب»: (تمام پليديها در اطاقى قرار داده شده، و كليد آن دروغ است) .
    (جامع السعادات جلد 2 صفحه 233)
  2. شراب کلید اتاق خانه ای که کلید دربش دروغ است
     قال الصادق (عليه السلام):
    ان الله جعل للشر اقفالا و جعل مفاتيح تلك الاقفال الشراب و اشر من الشراب الكذب.
    امام صادق (عليه السلام) فرموده است:
    خداوند قرار داده است براى شر قفلهايى را و قرار داده است كليدهاى اين قفلها را شراب و بدتر از شراب دروغ است.
    (بحار الانوار ج 72 ص 236)
  3. منافات کامل ایمان، با دروغ گفتن
    در حديثى چنين مى‏خوانيم: سئل رسول الله(ص) يكون المؤمن جبانا؟ قال نعم، قيل و يكون بخيلا؟ قال نعم، قيل يكون كذابا؟ قال لا!"  از پيامبر پرسيدند آيا انسان با ايمان ممكن است (گاهى) ترسو باشد فرمود: آرى، باز پرسيدند آيا ممكن است (احيانا) بخيل باشد فرمود: آرى، پرسيدند آيا ممكن است كذاب و دروغگو باشد؟ فرمود نه"!  
    (جامع السعادات جلد 2 صفحه 322)
  4. چشیدن مزّه ایمان به ترک دروغ، حتّی به شوخی
    از امير مؤمنان (ع)نقل شده است:
    «لا يجد العبد طعم الايمان حتى يترك الكذب هزله وجده».
    " بنده اي مزه ايمان را نچشد تا دروغ را وانهد چه شوخي باشد و چه جدي" .
    (اصول کافي باب دروغ ج5 ص 291)
  5. قطع دوستی با دروغ گو
    در احاديث اسلامى مى‏خوانيم كه پيشوايان دين از دوستى با چند طايفه از جمله دروغگويان شديدا نهى كردند،
    چرا كه آنها قابل اطمينان نيستند.
    على( ع ) در كلمات قصارش مى‏فرمايد:
    «اياك و مصادقة الكذاب فانه كالسراب، يقرب عليك البعيد، و يبعد عليك القريب»(15)
    " از دوستى با دروغگو بپرهيز كه او همچون سراب است، دور را در نظر تو نزديك و نزديك را دور مى‏سازد" .
    (نهج البلاغه كلمات قصار كلمه 37)
     
منبر نگار بازدید : 35 1392/08/14 نظرات (0)
قال الصادق (عليه السلام):
«ان الله جعل للشر اقفالا و جعل مفاتيح تلك الاقفال الشراب و اشر من الشراب الكذب».‏(بحار الانوار ج 72 ص 236)
امام صادق (عليه السلام) فرموده است:
خداوند قرار داده است براى شر قفلهايى را و قرار داده است كليدهاى اين قفلها را شراب و بدتر از شراب دروغ است.
چرا؟
 
منبر نگار بازدید : 42 1392/08/14 نظرات (0)

در هنگام سخنرانی لباس مناسب بپوشید. طوری لباس بپوشید که خیلی مودّب و شیک به نظر برسید. اگر رنگ یا دوخت و  مدل و یا پاکیزگی لباسی ذهن شما را به خود مشغول کرده و احساس می کنید دیگران نسبت به شما قضاوتهایی منفی خواهند کرد، از پوشیدن آن خودداری کنید. در هر صورت، از پوشیدن لباسهایی که در آنها احساس راحتی نمی کنید خودداری کنید.

فراموش نکنید: لباسی بپوشید که به تنتان زار نزند.

منبر نگار بازدید : 36 1392/08/14 نظرات (0)

تمرین کنید، تمرین کنید، تمرین کنید و باز هم بیشتر تمرین کنید! جلوی آینه برای خودتان سخنرانی کنید. جلوی چند تن از دوستانتان که با آنها احساس راحتی می کنید سخنرانی کنید و نظر انها را درباره ی سخنرانی خود بپرسید.
وقتی دارید تمرین سخنرانی می کنید، با استفاده از یک دوربین فیلمبرداری، سخنرانی خود را ضبط کرده و بعداً به آن نگاه کنید. حرکات خود را بررسی کنید و اگر مشکلی در آنها می بینید در تمرین های بعدی اصلاح کنید.

فراموش نکنید: کار نیکو کردن از پر کردن است.

منبر نگار بازدید : 62 1392/08/14 نظرات (0)

سخنرانی سخنرانان بزرگ و معروف را زیاد گوش دهید. خواندن سخنرانی های معروف می تواند به توانایی سخن وری شما کمک کند. شما با این کار بطور ناخودآگاه و کاملا عملی و کاربردی، با روش ها و تکنیک های سخنوری آشنا می شوید. شما با این کار،  بسیاری از تجربیات را به آسانی از سخنوران معروف می آموزید؛ با اینکه آنها خود وقت زیادی صرف آموختن این تجربیات کرده اند.

فراموش نکنید: تجربه بزرگترین استاد است.

تعداد صفحات : 5

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 140
  • کل نظرات : 24
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 297
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 51
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 57
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 59
  • بازدید ماه : 62
  • بازدید سال : 262
  • بازدید کلی : 38,994